Börje Peratt: Näthuliganismen missbrukar yttrandefriheten

Börje Peratt

Börje Peratt: Näthuliganismen är ett nytt begrepp och ofta är den förenad med en ansiktslös anonymitet. Här frodas människans lägsta egenskaper och tack vare googles gränslöshet blir effekten på denna huliganism förstärkt.

Är de utan ansvar eller saknar de samvete? De har beskrivits som vänsterhjärniga utan den högra hjärnhalvans inkännande kvaliteter som är nödvändiga för att kunna förstå helheter.Vad som sedan lockas fram hos dem är det enda gemensamma de klarar av att prestera. Att mobba, kränka och förtala andra som de naturligtvis i grund och botten är avundsjuka på.

Läs mer

Föregående

Johan Ripås får rykteshantering av Alex Schulman och Nikke Lindqvist

Nästa

Börje Peratt – Men hur tänker du egentligen människa?

  1. All min respekt till dej Börje, tillsynes har den inte stor betydelse i sammanhanget, men det är en illusion för alla är vi lika viktiga, eftersom vi inte lever våra liv för att förtrycka varandra utan tvärt om, för att stötta och hjälpa varandra..
    Om jag har någon välsignelse att utgjuta så gör jag det med glädje över det du håller på med Börje.

    God Ljus / Lars

Kommentera

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: