DN: Mobbning på nätet är mer accepterat

Ungdomar tycker att det är mindre allvarligt om någon trakasseras på nätet än i verkligheten. Hela 43 procent säger att de själva utsatts för sexuella trakasserier på nätet, visar en ny undersökning.

Text: Stefan Lisinski, DN

Det är opinionsföretaget Demoskop som på uppdrag av föreningen har intervjuat drygt 1.000 personer mellan 15 och 22 år om deras inställning till brottslighet och kränkningar på internet, i skolan, på arbetet och ute i samhället.

Hela 79 procent tyckte att det var allvarligt om någon blev utfryst i skolan eller på en arbetsplats. Motsvarande beteende på nätet tyckte endast 50 procent var allvarligt.

Läs hela artikeln

Föregående

Elza Dunkels: Blås i visselpipan

Nästa

Side Wiki – Kommentera utan att bli kontrollerad

7 kommentarer

  1. I simply want to tell you that I’m all new to blogging and site-building and certainly enjoyed this blog. Most likely I’m likely to bookmark your site . You surely have great well written articles. Appreciate it for revealing your web-site.

  2. Hiya! I know this is kinda off topic however , I’d figured I’d ask. Would you be interested in exchanging links or maybe guest authoring a blog article or vice-versa? My site addresses a lot of the same subjects as yours and I believe we could greatly benefit from each other. If you happen to be interested feel free to shoot me an e-mail. I look forward to hearing from you! Excellent blog by the way!

  3. Good website! I truly love how it is simple on my eyes and the data are well written. I am wondering how I could be notified whenever a new post has been made. I’ve subscribed to your RSS which must do the trick! Have a nice day!

  4. Remarkable article, thank you, I am going to book mark you!

  5. Hello! thanks for the great writing style. Keep it up!

  6. For example, Sam Goode (Callan McAluiffe)is the nerd that believes in aliens and gets picked on for it and has a step dad who is abusive towards him.

  7. I really love the way you discuss this kind of topic.,.::`

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén