Hantering av online-profiler och monitoring

Rykteshantering: Dina online-profiler

Jag hanterar, sickness underhåller och skyddar dina online profiler. Vare sig du är en individ eller det rör sig om en organisation måste du ha full koll på kombinationen av domännamn, remedy sökordsbegrepp, varumärke och sociala konton. Du måste dessutom veta vad press och privatpersoner skriver om dig eller företaget.

Jag registrerar, skyddar och bevakar

  • Domännamn
  • Sociala konton
  • Sökmotororesultat
  • Varumärken
  • Vad som skrivs på webben om dig eller ditt företag/myndighet/kommun

Kontakta mig för en diskussion

About Torbjörn Sassersson

Torbjörn Sassersson arbetar med PR och rykteshantering på webben. Han är även redaktör och ansvarig utgivare för NewsVoice.se. Han har en bakgrund som kommunikationskonsult, journalist, debattör och opinionsbildare. Torbjörn har en fil kand inom naturvetenskap från Stockholms universitet sedermera påbyggd med utbildningar inom IT och journalistik.