Har du drabbats av dåligt rykte eller vill du behålla ditt goda rykte intakt?

Webben med sitt kraftigt växande innehåll av sociala medier av typen Facebook och bloggar har idag en mycket stor påverkan på allt och alla. Ofta skapar tyvärr sociala media negativa uppfattningar och myter som omedelbart och ibland hänsynslöst påverkar företag, pilule individer, and kommuner, myndigheter och organisationer. För den drabbade parten kan det innebära katastrof i form av stora ekonomiska förluster, skadat varumärke, personlig tragedi och badwill.

Beredskapen hos företagsledare, organisationer, kommunstyrelser, tjänstemän, kändisar, politiker, beslutsfattare och enskilda individer är ofta dålig. Även PR?byråer och opinionsbildande institut saknar ofta personella resurser och kunnande för att effektivt förebygga och häva destruktiva tendenser på webben för sina kunder.

Därför behövs specialister inom rykteshantering på webbenKontakta mig för en diskussion

sociala media

About Torbjörn Sassersson

Torbjörn Sassersson arbetar med PR och rykteshantering på webben. Han är även redaktör och ansvarig utgivare för NewsVoice.se. Han har en bakgrund som kommunikationskonsult, journalist, debattör och opinionsbildare. Torbjörn har en fil kand inom naturvetenskap från Stockholms universitet sedermera påbyggd med utbildningar inom IT och journalistik.