SvD: Anseendet är den nya hårdvalutan

Informatörer och PR-byråer har bråda dagar för att reparera skadat anseende för organisationer och företag. Företag, myndigheter, skolor, sjukhus – alla är beroende av sitt anseende för att attrahera kunder, medarbetare och kapital.

Den senaste tidens offentliga debatter visar att det finns en gemensam nämnare. Kultursidorna har uppehållit sig vid konststuderanden som brutit mot lagen eller missbrukat det allmännas resurser. I nyheterna från näringslivet har debatten cirkulerat kring direktörsbonusar, och Utrikesdepartementet har försökt nyansera bilden av sin verksamhet efter ett TV-program där livet som diplomat framställts som en glidande playboy-tillvaro. Det som står på spel är något som allt oftare attackeras och försvaras: nämligen anseenden. När man gör uttalanden är det för att försvara sina goda men nu ifrågasatta anseenden.

Läs artikeln på SvD

Nästa

Rykteshantering – Ditt företag kan allvarligt skadas på några få dagar

5 kommentarer

  1. I simply want to tell you that I am very new to weblog and definitely loved your web page. Most likely I’m planning to bookmark your blog . You amazingly have amazing well written articles. Thank you for sharing your blog.

  2. Hello! I simply would like to give a huge thumbs up for the nice info you may have here on this post. I will likely be coming back to your blog for extra soon.

  3. His or her shape of unrealistic tats were initially threatening. Lindsay utilized gun first basic, whereas this girl snuck outside by printer ink dog pen. I used absolutely sure the all truly on the shade, with the tattoo can be taken from the body shape. make an own temporary tattoo

  4. seafoods are great because they are really tasty, i think that almost all seafoods are super duper tasty,,

  5. Some truly marvellous work on behalf of the owner of this web site , utterly outstanding articles .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Driven av WordPress & Tema av Anders Norén